Farmacia online Stejara
by Stejara - Preparate in farmacie! Oferte cu livrare gratuita Oferte cu stoc-limitat Cutia cu surprize farmacie online
Categorii
Producatori
Greutate Ideala
Calculator Greutate Ideala
Noutati in Farmacie


Sun Wave Pharma Imunice 10 Days x 10 plicuri


Sun Wave Pharma

50.00LEI
Informatii
Plata Online & Trust
Sigla PlatiOnline.ro
PlatiOnline
PlatiOnline
Sigla Gpec Magazin de Incredere

Magazin Realizat de Shopfit Online

Farmacie online » Terapie naturista » Uleiuri » Uleiuri comestib.presare la rece » CrisNatur Ulei de cocos uz alimentar sau cosmetic 150 g


CrisNatur Ulei de cocos uz alimentar sau cosmetic 150 g

CrisNatur Ulei de cocos uz alimentar sau cosmetic 150 g

Pret

: 9.00LEI






Disponibilitate Disponibilitate: in STOC
Disponibilitate LIVRARE IMEDIATA: Posta Romana 12 lei
Curierat Rapid 15 lei

TVA Pretul contine TVA
Transport gratuit la achizitionarea unui cadou

CrisNatur Ulei de cocos 150g

Prezentare: flacon 150g;

Uleiul de cocos este o alternativă accesibilă şi sănătoasă pentru anumite produse alimentare şi pentru îngrijire personala.

- Uleiul de cocos este ideal pentru gatit

Atunci cand se alege uleiul de gătit, trebuie să se ţină cont de grăsimile pe care acesta le conţine şi de modul în care rezistă la temperaturile înalte din timpul prăjirii alimentelor.
Cele mai multe uleiuril vegetale polinesaturate, precum cel de floarea-soarelui, de soia, porumb şi rapiţă, nu rezistă la prăjiri repetate, grăsimile  pe care le conţin descompunându-se în substanţe nocive.
Uleiul de cocos rezistă la temperaturi înalte, datorită unui conţinut de grăsimi saturate în proporţie de 90%, ceea ce explică şi consistenţa solidă a acestuia la temperatura camerei.

Uleiul de cocos avand un  procentul ridicat de acid lauric este foarte benefic pentru organism.

- Este un aliat de nadejde in lupta  împotriva infecţiilor de orice natură.
- Cocosul are un continut nutriţional de excepţie.
- Grăbeşte metabolismul.
- pulpa de cocos are un continut ridicatde  fibre din contribuind la normalizarea digestiei şi la menţinerea echilibrului între zaharurile din organism.
- scade colesterolul.
- protejează împotriva bolilor degenerative precum Alzheimer.
- este un ingredient exceptional pentru înfrumuseţare.
- protejează de arsurile solare.
- gargara cu apă de cocos şi cu ulei de cocos neutralizează bacteriile periculoase din cavitatea bucală şi te scapă de respiraţia urât mirositoare şi afte


Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, ca untul.
Din punct de vedere nutritiv, uleiul de cocos este compus in cea mai mare parte din nutrientii existenti in nuca de cocos. Acest tip de ulei are o cantitate mica de vitamine si minerale.

Ulei de cocos dezodorizat si nehidrogenat .

Acest ulei devine fluid la temperatura mai mare de 24 grade.

Uleiul de cocos se poate folosi in alimentatie cat si in cosmetica.

Producator:Indonezia

 


Acest produs a fost adaugat in farmacia noastra la data de 07/22/2016.
Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:
Cicatrol Crema regeneranta
Cicatrol Crema regeneranta
Argentum+ Argint coloidal ionic pulverizator 50ml
Argentum+ Argint coloidal ionic pulverizator 50ml
Argentum+® FORTE 120ml cu pulverizator
Argentum+® FORTE 120ml cu pulverizator
Potassium-U picaturi oftalmice
Potassium-U picaturi oftalmice
CrisNatur Unt de bacuri-Autobronzant natural 100ml
CrisNatur Unt de bacuri-Autobronzant natural 100ml
Stodal  granule
Stodal granule
Alte produse din aceeasi categorie
    Descriere produs   Pret   Stoc 
   CrisNatur Ulei de cocos uz alimentar sau cosmetic 150 g  Vizualizati acest produs 9.00LEI
 Carmita Ulei de samburi struguri rosii 100ml  Carmita Ulei de samburi struguri rosii 100ml 25.00LEI
 Carmita Ulei de in 250ml  Carmita Ulei de in 250ml 21.00LEI
Afisez 1 pe 3 (of 16 produse) Arata toate produsele din aceesi categorie
Opinia cumparatorilor
Scrie Comentarii Fii primul care adauga un comentariu!
Cos de cumparaturi
0 produse
Contul meu
Intreaba farmacistul

comenzi prin telefon 0233742341


Recomanda unui prieten
Recomanda unui cunoscut acest produs.
Dictionar Afectiuni
Tinea cruris
Tinea cruris este o dermatofitoza provocata de o infectie cu fungi ( ciuperci )care apare pe zonele corpului unde pielea este pliata , mai ales daca sunt umede . Aceste zone sunt indeosebi la nivelul regiunii inghinale si a fetei interne a coapselor , afectarea fiind , de obicei , bilaterala , dar frecvent o zona este ...[mai mult]
Toate afectiunile
Cele mai bine vandute
CrisNatur Ulei de cocos uz alimentar sau cosmetic 150 g