Espumisan cu 50 capsule

Pret: 38.00 LEI
Disponibilitate: nu este in STOC
LIVRARE IMEDIATA: Posta Romana 12 lei
Curierat Rapid 15 lei
Pretul contine TVA
Transport gratuit la achizitionarea unui cadou

Espumisan cu 50 capsule

Cutie cu 50 capsule.

Indicatii:
Ameliorarea simptomatologiei gastro-intestinale, indusa de acumularea excesiva de gaze in intestin, de exemplu, flatulenta;
pregatirea unor explorari abdominale cu scop diagnostic, cum sunt radiografia, ecografia.
Simptomatologia determinata de acumularea de gaze in tractul gastro-intestinal, poate fi un semn al tulburarilor functionale de la acest nivel, manifestandu-se ca presiune sau balonare, plenitudine, eructatie, miscari peristaltice intestinale si flatulenta.

Compozitie:
O capsula Espumisan contine simeticona, 40 mg si excipienti: gelatina, glicerol (85%), p-hidroxibenzoat de metil, galben de chinolina (E 104), galben portocaliu S (E 110).

Mod de administrare:
-Tulburari gastro-intestinale determinate de acumularea de gaze in intestin
Adulti si adolescenti: doza uzuala recomandata este de 80 mg simeticona (2 capsule gelatinoase moi Espumisan), administrate oral, de 3-4 ori pe zi.
Copii cu varsta cuprinsa intre 6-14 ani: doza uzuala recomandata este de 80 mg simeticona (2 capsule gelatinoase moi Espumisan), administrate oral, de 3-4 ori pe zi.
Se recomanda administrarea Espumisan in timpul mesei, dupa masa sau inainte de culcare.
Durata administrarii depinde de evolutia simptomelor. Daca dupa 7 zile de tratament, tulburarile gastro-intestinale persista sau apar alte tulburari, pacientul trebuie sa se adreseze medicului. Daca este necesar, Espumisan poate fi administrat o perioada lunga de timp.
-Pregatirea pentru examinari cu scop de diagnostic la nivelul abdomenului Doza uzuala este de 240 mg simeticona, de 3 ori pe zi, in ziua anterioara examinarii si 80 mg simeticona in dimineata zilei in care se face examinarea.

Atentie , acesta este un medicament !
Va rugam sa cititi cu atentie si in intregime prospectul pe care il veti gasi in cutie , deoarece el poate contine mai multe informatii decat pe site , informatii importante pentru dvs !

Producator: Berlin Chemie

Acest produs a fost adaugat in farmacia noastra la data de 05/13/2010.