Helpic Spray impotriva Capuselor

Pret: 30.00 LEI
Disponibilitate: nu este in STOC
LIVRARE IMEDIATA: Posta Romana 12 lei
Curierat Rapid 15 lei
Pretul contine TVA

Helpic Spray impotriva Capuselor

Flacon 100 ml.

Indicatii:
Helpic Spray împotriva căpuşelor asigură protectie împotriva insectelor până la 6 ore. În cazul activităţilor îndelungate pe un teren unde există pericolul de a se găsi căpuşe se recomandă o nouă utilizare după 3-4 ore, în mod special asupra zonelor de piele supuse frecvent frecării cu îmbrăcămintea (pantaloni şi centură).
Datorită compoziţiei speciale, spray-ul este rezistent la apă şi eficace chiar şi în cazul transpiraţiei abundente.
Este adaptat utilizării de către copii şi persoane­le cu pielea sensibilă. Lichidul se va pulveriza uniform pe corp şi se va frecţiona uşor.

Mod de administrare:
Se vor frecţiona şi părţile corpului acoperite cu mate­riale subţiri, deoarece căpuşele pot pătrunde şi sub îmbrăcăminte. Lichidul poate fi utilizat şi asupra materialelor textile. Este recomandat să testaţi înainte gradul de pătare pe o parte ascunsă a materialului.
Centrul pentru Terapie Controlata din Viena, Austria certifica faptul ca reducerea disconfortului cauzat de muscaturile sau intepaturile insectelor este de 270 de ori mai rapida ( de exemplu: durerea provocata de intepaturile viespilor poate dura pana la 5 ore si jumatate, in timp ce in cazul utilizarii lui Helpic dureaza intre 1 si 2 minute) .

Producator: ATT Drogerievertribs

Acest produs a fost adaugat in farmacia noastra la data de 08/04/2010.