Farmacia online Stejara
by Stejara - Preparate in farmacie! Oferte cu livrare gratuita Oferte cu stoc-limitat Cutia cu surprize
Categorii
Producatori
Greutate Ideala
Calculator Greutate Ideala
Noutati in Farmacie


Canticer x 120 capsule


Canticer x 120

245.00LEI
Informatii
Plata Online & Trust
Sigla PlatiOnline.ro
PlatiOnline
PlatiOnline
Sigla Gpec Magazin de Incredere

Magazin Realizat de Shopfit Online

Afectiuni

SinuzitaSinuzita este inflamatia sinusurilor paranazale , datorate infectiilor virale , bacteriene si fungice sau reactiilor alergice .
Sinuzita acuta este provocata de streptococi , pneumococi , de Hemophilus influenzae sau de stafilococi si este de obicei declansata de o infectie virala acuta a tractului respirator . Exacerbarile sinuzitei cronice pot fi provocate de bacili gram negativi sau de germeni anaerobi . In putine cazuri , sinuzita maxilara este secundara unei infectii dentare .
Sinuzitele acute si cronice produc semne si simptome asemanatoare .
Zona ce acopera sinusul afectat poate fi sensibila si edematiata . Sinuzita maxilara provoaca durere in zona maxilara , dentalgie si cefalee frontala . Sinuzita etmoidala produce dureri retro- si interoculare si adesea cefaleea frontala este descrisa ca o explozie . Durerea din sinuzita sfenoidala este mai slab localizata si iradiaza in regiunea frontala sau occipitala . Alterarea starii generale poate fi prezenta . Febra si frisoanele sugereaza o extensie a infectiei dincolo de sinusuri .
Mucoasa nazala este rosie si turgescenta ; poate fi prezenta o rinoree purulenta galbena sau verde . Tratament Ameliorarea drenajului si controlul infectiei sunt scopurile terapiei in sinuzita acuta . Inhalarea de vapori produce vasoconstrictie nazala eficace si favorizeaza drenajul . Vasoconstrictoarele locale sunt eficiente , dar trebuie utilizate timp de maxim 7 zile . Vasoconstrctoarele sistemice ca pseudoefedrina 30 mg oral , la adulti , la 4-6 ore sunt mai putin eficace .
Atat in sinuzita acuta , cat si in cea cronica , antibioticele trebuie administrate cel putin 10-12 zile . In sinuzita cronica , antibioterapia prelungita timp de 4-6 saptamani duce deseori la rezolutie completa . Sensibilitatea patogenilor izolati din exudatul sinusal si raspunsul clinic al pacientului ghideaza terapia ulterioara . Sinuzita care nu raspunde la antibiotic poate necesita o interventie chirurgicala urgenta pentru a ameliora ventilatia si drenajul si pentru a elimina secretiile muco-purulente condensate , resturile epiteliale si mucoasa hipertrofica . Aceste interventii sunt practicate in mod frecvent pe cale intranazala cu ajutorul endoscopului . Tratamentul sinuzitei frontale cronice consta in obliterarea prin osteoplastie a sinusurilor frontale , dar se poate trata si pe cale endoscopica la anumiti pacienti .
Cos de cumparaturi
0 produse
Contul meu
Intreaba farmacistul

comenzi prin telefon 0233742341


Opinia cumparatorilor
OtoTableta Energetica  Putere Masculina
OtoTableta Ener...


Nu e bun de nimic mergea trb mai bine înainte sa


1in 5 Stele!

Vezi toate comentariile!
Dictionar Afectiuni
Carcinom
Tumora epiteliala maligna....[mai mult]
Toate afectiunile
Cele mai bine vandute
Farmacia online - Stejara