Bi-Aglut Biscuiti granulati fara gluten si lapte
Prezentare : cutie metalica de 340 g
Indicatii:
De la 4 luni .
Biscuitii granulati Bi-Aglut fara gluten sunt compusi din materii prime lipsite de gluten si sunt destinati alimentatiei celor care trebuie sa excluda din alimentatia lor aceasta proteina.
Ce contine:
Faina de tapioca, zahar, faina de orez, faina de orez diastazat, faina de porumb, ulei vegetal, proteine din orez, agenti levitanti, carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, tartrat monopotasic, saruri minerale, (de calciu si fier), arome, vitamine (B1, B2, B6, PP) ;
Produs fara: Lapte si gluten
Are o reteta gustoasa, bogata in calciu, fier si vitamine, lipsita de coloranti si conservanti.
Valori nutritionale (valori medii pentru 100g):
Valoare energetica 1749 kJ/414 kcal ;
Proteine (Nx 6,25) 7,1 g ;
Carbohidrati (p.d.) 76,2 g ;
Din care: zaharuri 17,5 g ;
Grasimi 9,0 g ;
Din care: saturate 3,8 g ;
Fibre alimentare 2,4 g ;
Minerale 2,1 g , din care:
-Sodiu 131mg ; Calciu 327 mg ;Fier 5,2 mg ; Vitamina B1 0,5 mg ;Vitamina B2 0,8 mg ; Vitamina B6 0,7 mg ; Vitamina PP 9,0 mg ;
Cum se prepara:
Se pot consuma inmuiati in lapte, cu fructe,, branzica, iaurt, etc. fiind hranitori si putand fi serviti in orice moment al zilei.
Producator : Bi-Aglut Italia parte H.J. Heinz Company