Farmacia online Stejara
by Stejara - Preparate in farmacie! Oferte cu stoc-limitat Cutia cu surprize
Categorii
Producatori
Greutate Ideala
Calculator Greutate Ideala
Noutati in Farmacie


AGRIPAVI- antiviral puternic preventiv si curativ


AGRIPAVI- antiv

55.00LEI
Informatii
Plata Online & Trust
Sigla Gpec Magazin de Incredere

Magazin Realizat de Shopfit Online

Farmacie online » Tratament profilactic » Pentru sustinere sistem nervos » Pentru memorie » Pentru performante intelectuale » Cebrium capsule


Cebrium  capsule

Cebrium capsule

Pret

: 175.00LEI


Disponibilitate Disponibilitate: in STOC
Disponibilitate LIVRARE IMEDIATA: Posta Romana 12 lei
Curierat Rapid 15 lei

TVA Pretul contine TVA

Cebrium capsule

Prezentare
:1 cutie contine 30 de capsule;

Compozitia/capsula:68 mg de aminoacizi sub forma de peptone.Acest amestec unic de aminoacizi contine:acid glutamic 14,7%,lizina 10,3%,leucina 10,3%,arginina 10,3%,acid aspartic 10,3%,serina 7,3%,fenilalanina 5,9%,treonina 5,9%,tirozina 5,9%,izoleucina 4,4%,histidina 4,4%,metionina 2,9%,triptofan 1,5%.
Capsulele mai contin:lactoza,gelatina,amidon din porumb,stearat de magneziu,dioxid de siliciu,dioxid de titan,oxid de fier.

Cebrium este un supliment alimentar ce contine o combinatie unica de aminoacizi specifici creierului,optim dozati,care sa-l sprijine cat mai eficient in rolul sau.
Aminoacizii sunt fragmente de proteine care asigura o varietate de functii metabolice,inclusiv ale sistemului nervos.Aminoacizii sunt materiale de constructie importante,ei intrand in compozitia neurotransmitatorilor,care asigura performantele organismului nostru,fiind esentiali pentru atentie si memorie.

Cebrium consta dintr-o peptona (lanturi scurte de aminoacizi),obtinuta printr-un proces de productie complex,din proteine naturale .Aminoacizi precum acidul glutamic si acidul aspartic sunt cunoscuti ca neurotransmitatori.Serina,fenilalanina,tirozina ,metionina si triptofanul sunt necesari pentru producerea altor neurotransmitator.Valina este deosebit de important pentru buna functionare a celulelor nervoase.Neuronii care sunt protejati si bine hraniti vor avea o structura celulara mai puternica.Aceasta determina optimizarea functionarii retelei neuronale in ciuda factorilor externi daunatori(stres,volum mare de lucru,suprasolicitare) si a procesului natural de imbatarnire.

Cebrium sprijina eficient abilitatile mentale,fiind recomandat in scaderea capacitatii de concentrare,deficit de atentie,afectarea usoara a memoriei.Este indicat adultilor in perioadele de efort intelectual sustinut,in conditii de stres,surmenaj,forme usoare de anxietate si depresie.

Care este rolul aminoacizilor din compoziția Cebrium® în organism?

Există 20 de tipuri de aminoacizi ce intră în componența proteinelor. Aceștia sunt: alanină, valină, leucină, izoleucină, prolină, triptofan, fenilalanină, metionină, glicocol, serină, treonină, tirozină, asparagină, glutamină, cisteină, acid aspartic, acid glutamic, arginină, lisină, histidină (acesta din urmă constituie un aminoacid esențial pentru copiii cu vârstă sub 1 an).

Dintre aceștia, 8 sunt esențiali, adică nu pot fi produși de organismul uman și trebuie aduși din exterior, prin alimentație sau suplimente nutritive (valina, leucina, izoleucina, triptofanul, fenilalanina, metionina, lisina și treonina).

Anumiți aminoacizi sunt necesari, în anumite perioade, în cantități mai mari, cum ar fi arginina - la copii pentru creștere.

Suplimentele nutritive cu aminoacizi sunt mult utilizate deoarece aduc aminoacizi în organism într-o formă ușor asimilabilă, fără adaos de grăsimi sau de carbohidrați.
 

În compoziția produsului CEBRIUM® se regăsesc 14 aminoacizi:
 

Acidul Glutamic

Acidul glutamic ameliorează funcțiile creierului, atenuează starea de oboseală, scurtează durata vindecării ulcerelor tubului digestiv, are efect de ameliorare a confortului psihic sau poate fi agent stimulant al creierului. În cursul metabolizării, printre alti compuși determină și formarea acidului gama-amino-butiric (GABA), care este unul dintre neurotransmițătorii cei mai cunoscuți, cu rol important în transmiterea impulsului nervos la nivelul creierului. Consumul de alcool privează organismul de aceste rezerve de GABA.

Lizina

Absența acestui aminoacid determină greață, amețeli și anemie. L-lizina contribuie la procesul de dezvoltare a țesuturilor, precum și la sinteza unor substanțe de importanță vitală, ca: anticorpi, hormoni, enzime. Administrarea ei crește capacitatea de concentrare, crește fertilitatea, împiedică apariția veziculelor în stările febrile și în herpes zoster, scurtând, în același, timp durata vindecării acestei afecțiuni.

Leucina

Leucina stimulează producția de insulină și sinteza proteinelor în mușchi; este esențială pentru creștere. S-a constatat că în organismul alcoolicilor și al persoanelor care sunt dependente față de diferite droguri, se dezvoltă o stare carențială de acest aminoacid. Asociat, s-au găsit în concentrații scăzute alți trei aminoacizi L-glutamina, acidul gama aminobutiric și citrulina.

Arginina

Este un aminoacid neesențial, însă cu roluri multiple în organism. Funcționeaza asemanator cu glutamina, fiind o sursă de oxid de azot, o substanță deosebit de importantă în metabolism. Efectele geneale includ: creșterea nivelului de hormon de creștere, protecția pereților vaselor de sânge, alimentarea cu sânge și oxigen a țesuturilor, reducerea tensiunii arteriale, îmbunătățește anabolismul proteic și multiplicarea celulelor musculare; accelerează procesul de vindecare a rănilor, tonifică țesutul muscular, ajută metabolizarea țesutului adipos depozitat, stimulează capacitatea fizică și intelectuală a organismului; la barbați crește numărul spermatozoizilor și stimulează erecția prin dilatarea corpilor cavernoși.

Acid Aspartic

Acidul aspartic stimulează sistemul imunitar, crește rezistența organismului și elimină amoniacul din organism.Serina

Serina ajută la atenuarea durerilor, prin procesul ei de metabolizare determină creșterea cantității energiei celulelor și este o substanță cu efect natural antipsihotic.

Este necesară pentru creșterea musculară, interferând în metabolismul grăsimilor și al acizilor grași. Sprijină sistemul imunitar, cu rol în producția de imunoglubuline și anticorpi.Fenilalanina

Fenilanalina este un aminoacid esențial care este transformat de către organism în dopamină, noradrenalină și adrenalină, trei substanțe chimice care joacă un rol major în transmisia impulsurilor nervoase între creier și celulele receptive ale acestor impulsuri. Combate depresia, ameliorează memoria și capacitățiile mentale, favorizează dezintoxicarea de alcool și de droguri.

Are rol în calmarea durerilor, împiedică selectiv durerea, astfel încât organismul nu reacționează prin obișnuință, nu apare fenomenul de dependență. Atenuează cu eficiență durerile din cadrul artritei reumatoide si osteoporozei, durerile coloanei vertebrale lombare, crampele musculare gambiere nocturne, precum și durerile apărute post operator.

Ajută la scaderea apetitului alimentar și crește apetitul sexual.


Valina

Absența ei din organism determină apariția unui bilanț negativ al ionilor de hidrogen.

Treonina

Acest aminoacid esențial se găsește în cantitate extrem de redusă în regimul vegetarienilor. Este indispensabil procesului normal de creștere și  procesului de metabolizare a proteinelor alimentare. Este important în întreținerea echilibrului de proteine în corp; pune în valoare formarea colagenului și ajută în funcționarea ficatului, împiedicând depunerea grăsimilor la nivelul ficatului. Absența ei determină apariția unui echilibru negativ al ionilor de hidrogen.Tirozina

Tirozina reglează comportamentul emoțional. Participă la procesul de sinteză al L-dopa, un mediator important din creier. Fenilalanina este transformată în tirozina. Prezența ei este strict necesară procesului de sinteză al tiroxinei, normalizând astfel secreția glandei tiroide.

Joacă un rol important în stimularea și modificarea activității creierului, ajută la procesul de ameliorare al stărilor depresive rezistente față de tratamentul medicamentos  uzual. De asemenea, a fost utilizată cu succes în scăderea dozajului la persoanele dependente de diferite preparate amfetaminice. Poate fi de folos și în tratamentul de dezintoxicare al persoanelor la care s-a dezvoltat o dependență fată de cocaină, prin atenuarea cortegiului simptomatic constituit de depresie, fatigabilitate și iritabilitate excesivă, care apar concomitent cu întreruperea administrării acestei substanțe.

Deși este un aminoacid neesențial, este precursor al majorității neurotransmițătorilor cerebrali (dopamina, noradrenalina și adrenalina) și al hormonilor tiroidieni. Studiile au aratat că atunci când nivelurile neurotransmițătorilor scad, scade și performanța sportivă. Are efect energizant, anticatabolic și consumator de grăsime.

Izoleucina

Izoleucina este necesară în formarea hemoglobinei și reglează nivelul zahărului din sânge și nivelul energetic. În corpul uman izoleucina se găsește în țesutul muscular, pe care acesta o folosește ca sursă de energie. Este utilizată de către sportivi, datorită calitățiilor sale de creștere a energiei și a rezistenței, și ajută la repararea țesutului muscular.Histidina

Histidina este precursor al histaminei. Se pare că  ajută la renunțarea la obiceiul de a roade unghiile. Are efect vasodilatator, ameliorează simptomele artritei reumatoide, atenuează efectul stresului la anumite persoane, determină creșterea libidoului.
Metionina

Conferă tegumentelor un aspect sănătos și catifelat.

Este un compus cu efect lipotrop, scade cantitatea grăsimilor, protejează rinichii, scade cantitatea colesterolului sanguin, este chelatul natural al ionilor metalelor grele - rol antitoxic. Metionina poate înlocui colina, care ajută la scăderea conținutului de grăsimi al ficatului – substanță cu efect lipotrop. Absența metioninei poate determina degenerescență grasă și fibroza țesutului hepatic - ciroza hepatică.
 

Triptofan

Triptofanul se transformă în organism în niacina (vitamina B3), care împiedică apariția pelagrei și este indispensabilă activității intelectuale normale. Pune în valoare funcțiile creierului, prin producerea de serotonină, care este un neurotransmițător, transferând impulsuri nervoase de la o celulă la alta.

Este un aminoacid care ajută la atenuarea stărilor depresive, este un bun inductor al somnului și poate fi de real folos în tratamentul alcoolismului.

Absența lui din organism determină insomnii. Se utilizează ca și factor relaxant.

Care este este modul de acțiune al Cebrium®?

Cebrium® constã dintr-o peptonã (lanţuri scurte de aminoacizi), obţinutã printr-un proces de producţie complex, din proteine naturale.

Aminoacizi precum acidul glutamic şi acidul aspartic sunt cunoscuţi ca neurotransmiţãtori. Serina, fenilalanina, tirozina, metionina și triptofanul sunt necesari pentru producerea altor neurotransmiţãtori. Valina este deosebit de importantã pentru buna funcţionare a celulelor nervoase.

Neuronii care sunt protejaţi și bine hrãniţi vor avea o structurã celularã mai puternicã. Aceasta determinã optimizarea funcţionãrii reţelei neuronale, în ciuda factorilor externi dãunãtori (stres, volum mare de lucru, suprasolicitare) şi a procesului natural de îmbãtrânire.

Cebrium® sprijinã eficient abilitãţile mentale, fiind recomandat în scãderea capacitãţii de concentrare, deficit de atenţie, afectarea uşoarã a memoriei. Este indicat adulţilor în perioadele de efort intelectual susţinut, în condiţii de stres, surmenaj, forme uşoare de anxietate şi depresie.

Când este necesar să luăm Cebrium®?

Deficit de atentie

Nu te poţi concentra, iar de câte ori încerci nu reuşeşti? Îţi lipseşte capacitatea de organizare, de a-ţi aminti ce ai de fãcut sau nu duci la bun sfârşit sarcinile pe care le ai de îndeplinit? Însemnã cã este posibil sã suferi de un deficit de atenţie.

Aceste manifestãri nu înseamnã cã sunteți deja bolnavi. Ele se datoreazã în primul rând unei vieţi agitate, în care neprevãzutul este la ordinea zilei, a lunei lumi în care suntem asaltaţi cu informaţii din ce în ce mai multe şi din cele mai variate domenii. Avem de desfãşurat în acelaşi timp activitãţi la seviciu şi acasã, treceri bruşte de la o activitate la alta: de la planul de producţie la grãdiniţa sau şcoala copiilor, de la clienţii care sunã neîncetat la soţia/soţul care aşteaptã sã mergeţi la shopping etc.

Iar toate acestea au un singur rezultat: suprasolicitarea neuronalã. De aceea Cebrium® hrãneşte şi protejeazã neuronii expuşi unor astfel de “furtuni”.

Lipsa puterii de concentrare

Lipsa puterii de concentrare este consideratã de medicina modernã ca un simptom de senilitate, fiind atribuitã reducerii de substanţe neurochimice vitale. Aceastã reducere este una naturalã, normalã o datã cu înaintarea în vârstã. Dar sunt o serie de factori care “secãtuiesc” resursele de substanţe sau precursori ai substanţelor neurochimice.

Alimentaţia dezechilibratã nu va asigura întrega gamã de aminoacizi necesari creierului pentru o bunã funcţionare. Consumul tot mai multor alimente semipreparate sau gata preparate, care au suferit o serie de tratamente termice şi, de cele mai multe ori, chimice (cunoscutele E-uri), sporește carenţa în unele substanţe neurochimice vitale (vitamine, aminoacizi etc.)

Stresul cronic, privarea de somn, lipsa efortului fizic, a unei alimentaţii corespunzãtoare activitãţilor pe care le desfãşurãm duc la incapacitatea noastrã de a ne concentra, de a gîndi limpede, de a gasi soluţiile optime la problemele cu care ne confruntãm. Cebrium®, prin compoziţia sa unicã, sprijinã creierul în activitatea lui zilnicã, ajutîndu-l sã se concentreze şi sã-l conducã spre luarea unor decizii rapide şi corecte.

Stari de oboseala

Uneori ne simţim vlãguiţi şi la capãtul puterilor dupã o zi de muncã. Starea de obosealã a devenit o epidemie a societãţii în care trãim. Trăim în permanenţã cu impresia cã nu avem niciodatã suficient timp pentru a duce la bun sfârşit sarcinile zilnice. Ritmul vieţii, dat de serviciu, casã, familie, este unul sufocant uneori şi ne gândim cu plãcere cum ar fi sã trãim armonios, sã ne bucurãm de tot ce ne înconjoarã.

Statisticile spun cã unu din zece oameni, cel puțin, suferã de obosealã cronicã. Iar femeile sunt afectate într-o mai mare masurã decât bãrbaţii. Oboseala poate afecta pe oricine, indiferent de profesie sau de statut social.

Dacã nu putem renunţa la sarcinile de la serviciu sau la datoria de un bun pãrinte sau cea de soţ/soţie, sunt unele obiceiuri pe care le putem schimba. Recomandat ar fi sã renunţãm la:

*consumul în exces de diferiţi excitanţi ai neuronilor (psihostimulente), cum ar fi cafea, ceai verde sau negru, bãuturi de tip cola. Pe moment, aceste bãuturi pot fi o soluţie pentru îndepãrtarea somnului, dar pe termen lung instituie epuizarea organismului şi degradarea neuronilor;

*consumul de alcool înainte de culcare;

*obiceiurile alimentare nesãnãtoase bazate în special pe consumul de carne, alimente prelucrate, cu aditivi, dulciuri sintetice, dulciuri rafinate etc.

Cebrium® sprijinã organismul în stãrile de obosealã şi extenuare, conferind mai multã agilitate celulei nervoase. Alãturi de un regim de viaţã echilibrat Cebrium® vã poate ajuta sã treceţi intr-un timp mai scurt peste stãrile de obosealã cronicã.

Cui îi este recomandat Cebrium®?

Cebrium® este un supliment alimentar destinat exclusiv persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Puteţi urma o cură cu Cebrium® dacă sunteţi:

- persoană activă, stresată, încărcată de probleme la serviciu şi acasă

- student care doreşte să asimileze cât mai mult înainte de exemene

- sportiv care doreşte să-şi sporească capacitatea de concentrare în perioada de pregătire şi/sau în timpul competiţiilor; Agenția Națională Anti-Doping prin adresa 6999/07.07.2011 confirmă că Cebrium® poate fi administrat sportivilor.

- pensionar dornic de a ţine cât mai mult timp minte zilele de naştere ale celor dragi, unde a lăsat cheile casei sau ce are de cumpărat

Cebrium® nu este un stimulent, nu conţine stimulente, nu are adaos de zahăr, putând fi administrat în deplină siguranţă diabeticilor.

Cebrium® este contraindicat persoanelor cu intoleranţă la lactoză şi fenilcetonurie (conţine fenilalanină).

Mod de administrare:doza recomandata:1 capsula pe zi,dimineata,cu un pahar mare de apa.

Cum se poate obtine o memorie mai buna?

Memoria este capacitatea unui organism de a menţine, a stoca şi a retrăi fapte. Memoria contribuie în acest mod la conservarea şi dezvoltarea noastră ca indivizi. Memoria este identitatea nostră. Stresul, munca intelectuală intensă, lipsa perioadelor de relaxare, tulburările de somn duc însă la o perturbare a capacităţii noastre de memorare.

Impulsurile electrice circulã între neuroni asigurând comunicarea între aceştia şi, astfel, funcţionarea optimã a creierului. Reţeaua neuronalã este foarte complexã şi rãspunde la numeroşi stimuli, atât benefici, cât şi dãunãtori sistemului nervos. Antrenarea celulelor nervoase susţine funcţiile cognitive ale sistemului nervos central.

Începând cu vârsta de 25 de ani, omul pierde abilitatea de a învãţa prin scãderea numãrului de celule nervoase intacte. Totuşi, creierul compenseazã aceastã pierdere prin crearea de conexiuni neuronale noi, numite sinapse. Acestea sunt consolidate folosind mesageri chimici (neurotransmiţãtori), care transmit impulsurile electrice de la o celulã nervoasã la alta. Aminoacizii din compoziţia Cebrium® au rolul de a sprijini acestă reconstrucţie a sinapselor.

Pe lângă un stil de viaţă sănătos, adminstrarea unor suplimente nutritive cu conţinut de aminoacizi, cum ar fi Cebrium®, ajută la îmbunătăţirea performanţelor memoriei atât pe termen scurt cât şi pe termen lung. Un aport extern de aminoacizi, precursori ai neurotransmiţãtorilor din creier, este benefic in aceste situaţii.


Producator:Ever Neuro Pharma


Acest produs a fost adaugat in farmacia noastra la data de 12/14/2011.
Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:
Fiterman Gel vaginal Mastrelle Madame 45+
Fiterman Gel vaginal Mastrelle Madame 45+
Mollers Ulei din ficat de cod aroma lamaie copii si adulti 250m
Mollers Ulei din ficat de cod aroma lamaie copii si adulti 250m
Humer Decongestionant Apa de mare Copii/Adulti
Humer Decongestionant Apa de mare Copii/Adulti
Hofigal ChelStop Lotiune contra caderii parului 200 ml
Hofigal ChelStop Lotiune contra caderii parului 200 ml
Hofigal Sapun moale vegetal 200 ml
Hofigal Sapun moale vegetal 200 ml
Bilomag Forte Memorie capsule x 10
Bilomag Forte Memorie capsule x 10
Reduceri din aceeasi categorie
    Descriere produs   Pret   Stoc 
 Lecitina  1200  mg  X 80 cps  Walmark  Lecitina 1200 mg X 80 cps Walmark 41.00LEI
84.00LEI
 Bio-Synergie Lecitina 1200mg Oferta 1+1 gratuit  Bio-Synergie Lecitina 1200mg Oferta 1+1 gratuit 21.00LEI
42.00LEI
 Lecitina  1200  mg  X 30 cps  Walmark  Lecitina 1200 mg X 30 cps Walmark 20.00LEI
37.00LEI
 Dacia Plant Ginkgo biloba x 60 comprimate  Dacia Plant Ginkgo biloba x 60 comprimate 12.00LEI
21.00LEI
Alte produse din aceeasi categorie
    Descriere produs   Pret   Stoc 
 FarmaClass NeuroProtect capsule pentru functionare cerebrala  FarmaClass NeuroProtect capsule pentru functionare cerebrala 34.00LEI
 Dacia Plant Ginkgo biloba x 60 comprimate  Dacia Plant Ginkgo biloba x 60 comprimate 12.00LEI
 Tao  Health Royal Jelly x 10 fiole buvabile  Tao Health Royal Jelly x 10 fiole buvabile 10.00LEI
Afisez 1 pe 3 (of 77 produse) Arata toate produsele din aceesi categorie
Opinia cumparatorilor
Scrie Comentarii Fii primul care adauga un comentariu!
Cos de cumparaturi
0 produse
Contul meu
Intreaba farmacistul

comenzi prin telefon 0233742341


Recomanda unui prieten
Recomanda unui cunoscut acest produs.
Informatii producatori

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/farmstej/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 2560
Ever Neuro Pharma
Ever Neuro Pharma
Dictionar Afectiuni
Fractura
Intreru-perea continuitatii unui os. Leziune osoasa constand dintr-o solu-tie de continuitate completa sau incompleta, cu sau fara de-plasarea fragmentelor osoase. Se disting numeroase tipuri de fracturi., dintre care mentionam: 1) Fractura cominutiva, cu numeroase fragmente, cel putin unul fiind o eschila. 2) Fractura deschisa sau expusa, in care focarul de fractura comun...[mai mult]
Toate afectiunile
Cele mai bine vandute
Cebrium capsule