Farmacia online Stejara
by Stejara - Preparate in farmacie! Oferte cu stoc-limitat Cutia cu surprize
Categorii
Producatori
Greutate Ideala
Calculator Greutate Ideala
Noutati in Farmacie


Evital Hepatohelp x 30 capsule moi


Evital Hepatohe

37.00LEI
Informatii
Plata Online & Trust
Sigla Gpec Magazin de Incredere

Magazin Realizat de Shopfit Online

Farmacie online » Medicamente » Medic.OTC contra fumat » Nicorette Clear Patch 25 mg/16 ore plasturi impotriva fumatului


Nicorette Clear Patch 25 mg/16 ore plasturi impotriva fumatului

Nicorette Clear Patch 25 mg/16 ore plasturi impotriva fumatului

Pret

: 75.00LEI


Disponibilitate Disponibilitate: in STOC
Disponibilitate LIVRARE IMEDIATA: Posta Romana 12 lei
Curierat Rapid 15 lei

TVA Pretul contine TVA

Nicorette Clear Patch 25mg/16ore plasturi impotriva fumatului

Prezentare:cutie 7 plasturi transdermici de 25 mg fiecare cu nicotină 39,37 mg

 Nicorette Clear este un medicament care vă ajută să renunţaţi la fumat.

Nicorette Clear este utilizat pentru a trata dependența de tutun, pentru a calma pofta de fumat (nicotina) și simptome de sevraj de nicotină, care ajuta fumătorii motivaţi să renunţe la fumat.
Când vă opriţi de fumat și nu mai furnizaţi corpului dumneavoastră nicotina din tutun, puteți experimenta sentimente neplăcute numite simptome de sevraj.
Prin utilizarea Nicorette Clear puteți preveni sau reduce aceste sentimente neplăcute - prin utilizarea sa, Nicorette Clear va continua să ofere corpului dumneavoastră o cantitate mică de nicotină în forma sa pură, care nu aduce riscuri pentru sănătate asociate cu fumatul.
Riscurile pentru sănătate asociate cu fumatul sunt cauzate de toxinele conținute în tutun.
Consilierea și sprijinul, de obicei îmbunătăţesc șansele de a renunţa la fumat. Dacă este posibil, utilizaţi medicament ca parte a unui program de renunţare la fumat.
Dacă este utilizat așa cum se recomandă, Nicorette Clear vă ajută la controlul potențialei creșteri a greutăţii dumneavoastră după ce renunţaţi la fumat. 

Nu utilizaţi Nicorette Clear
- Dacă sunteţi alergic la nicotină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).
- Dacă aveți vârsta sub 18 ani.
- Dacă sunteți nefumător

Atenţionări şi precauţii :

Înainte de a începe să utilizaţi Nicorette Clear adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistul dacă:
- aţi avut vreodată un eveniment cardiovascular serios sau aţi fost spitalizat în ultimele 4 săptămâni din cauza unor afecțiuni ale inimii (de ex. accident vascular cerebral, infarct miocardic, aritmie (tulburări ale ritmului inimii), angină pectorală instabilă);
- v-a fost efectuată o intervenție chirurgicală cardio-vasculară de bypass sau angioplastie (operaţie a arterelor);
- aveţi tensiune arterială mare care nu este controlată de medicamente; - aveți boli severe ale ficatului/rinichilor;
- aveţi diabet zaharat, şi s-ar putea să fie nevoie să reduceţi doza de insulină atunci când renunţaţi la fumat;
- aveţi glanda tiroidă superactivă (hipertiroidism) sau o tumoră a glandei suprarenale (feocromocitom);
- aveţi ulcer la nivelul stomacului sau duodenului. 

Copii şi adolescenţi :

Nicorette Clear nu trebuie utilizat de către pacienţii cu vârsta sub 18 ani.
Dozele de nicotină, care sunt bine tolerate de fumătorii adulţi in timpul tratamentului pot determina simptome grave de intoxicație la copii și adolescenți și pot fi letale.
Chiar dacă sunt folosiţi deja, plasturii conțin suficientă nicotină pentru a face rău copiilor. Nu păstrați plasturii utilizaţi și neutilizaţi la vederea și îndemâna copiilor.

Nicorette Clear împreună cu alte medicamente
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente.
Acest lucru are o importanţă deosebită în special dacă luaţi medicamente care conţin:
teofilină pentru a trata astmul bronșic
tacrină pentru boala Alzheimer
clozapină pentru schizofrenie
ropinirol pentru tratamentul bolii Parkinson

Nicorette Clear împreună cu alimente şi băuturi
Consumul de mâncare şi băuturi nu au influenţă asupra acestui medicament.

Sarcina şi alăptarea
Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a utiliza orice medicament. Deoarece fumatul poate provoca leziuni grave la făt sau copil, ar trebui să renunțaţi la fumat în timpul sarcinii și alăptării, dacă este posibil, ar trebui să faceţi acest lucru fără a folosi medicamente care conțin nicotină. Nicotina este excretată în laptele matern în cantități care pot dăuna sugarilor. Nu utilizați Nicorette Clear în timpul alăptării. 

Cum să utilizaţi Nicorette Clear :

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.
Nu depășiți doza maximă recomandată.
Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Trebuie să încercaţi tot ce este posibil pentru a renunţa complet la fumat în timpul tratamentului cu Nicorette Clear.
Nicorette Clear plasturi poate fi utilizat individual sau în combinație, fie cu Nicorette Freshfruit/Icemint 2 mg gumă medicamentoasă masticabilă sau Nicorette Freshmint 1mg/ml spray, spray bucofaringian soluție.

Utilizarea la copii şi adolescenţi

Siguranţa şi eficacitatea medicamentului la copii şi adolescenţi nu a fost studiată.
Nicorette Clear nu trebuie utilizat la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani.

Tratamentul individual cu plasturi:
Tratamentul cu Nicorette Clear durează, de obicei, 12 săptămâni.
Cantitatea de nicotină dintr-un plasture este de obicei ridicată la început și mai mică în timpul tratamentului, ceea ce înseamnă scăderea treptată a nicotinei necesare și eventuala oprire a fumatului.
Tratamentul cu Nicorette Clear imită fluctuația nivelului de nicotină din plasmă observată la fumători, fără aport de nicotină în timpul somnului. Nicotina excretată de plasturii Nicorette, care sunt utilizaţi numai în timpul părții active a unei zile (efectul durează 16 ore), nu provocă tulburări de somn observate la pacienții care primesc nicotină în timpul somnului.

Fumătorii cu nivel ridicat de dependență de nicotină (testul Fagerström pentru dependența de nicotină care corespunde sau este mai mare de 6 sau celor care fumează mai mult de 20 țigări pe zi) se recomandă să înceapă tratamentul cu Nicorette Clear 25 mg /16 ore (un plasture pe zi) .
Tratamentul inițial trebuie să dureze opt săptămâni. După 8 săptămâni, doza de nicotină conținută în plasture trebuie redusă treptat. Prin urmare, trebuie utilizat Nicorette Clear 15 mg/16 h timp de 2 săptămâni (un plasture pe zi)., urmat de Nicorette Clear 10 mg/16 h utilizat timp de 2 săptămâni
Fumătorii cu nivel scăzut de dependență de nicotină (testul Fagerström pentru dependența de nicotină care corespunde sau este mai mică de 6 sau celor care fumează mai puţin de 20 țigări pe zi) se recomandă să înceapă tratamentul cu Nicorette Clear 15 mg /16 ore (un plasture pe zi) .
Tratamentul inițial trebuie să dureze opt săptămâni. După 8 săptămâni, doza de nicotină conținută în plasture trebuie redusă treptat. Prin urmare, trebuie utilizat Nicorette Clear 10 mg / 16 h timp de 4 săptămâni .

În general, nu este recomandată utilizarea plasturilor mai mult de 6 luni. Dacă aveți nevoie să folosiţi produsul mai mult decât este recomandat pentru a preveni accesul la fumat din nou, adresați-vă medicului dumneavoastră.

Mod de utilizare:
Aplicaţi, în fiecare zi, numai un plasture pe pielea curată și uscată, fără fire de păr (de exemplu, șold, umăr, piept, etc), astfel încât să puteți schimba locul de aplicare în fiecare zi și pentru a preveni eventualele iritaţii ale pielii.
Pentru o aderenţă perfectă, evitaţi folosirea produselor cosmetice, loțiuni și pulberi la locurile de aplicare.
În cel mai bun caz, plasturele trebuie aplicat imediat după trezire, dimineața și îndepărtat înainte de a merge la culcare, astfel încât să poată acţiona 16 ore, ceea ce îndeplineşte nevoile fumătorilor şi nu tulbură somnul.
1. Spălați-vă mâinile înainte de a aplica un plasture.
2. Pentru a deschide plicul, utilizaţi o foarfecă și tăiaţi după cum este indicat. Aplicaţi plasturele pe pielea curată și uscată, fără fire de păr (de exemplu, șold, umăr, piept, etc).
3. Scoateți o parte din stratul argintiu de aluminiu, pe cât posibil, dar evitați să atingeți partea de lipire a plasturelui cu degetele.
4. Puneți partea de lipire a plasturelui pe piele și îndepărtați în totalitate stratul argintiu de aluminiu.
5. Apăsați plasturele cu fermitate pe piele, folosind degetele sau palma.
6. Neteziţi tot plasturele cu vârfurile degetelor pentru a asigura aderenţa perfectă. Dacă este aplicat greşit sau blocat, utilizați un nou plasture. A nu se folosi pe timp de noapte, adică nu mai mult de 16 ore!
Plasturii folosiți trebuie eliminaţi în condiții de siguranță. Dacă uitați, din păcate, să eliminaţi un plasture seara, puteți să-l scoateţi dimineața și continuaţi tratamentul ca de obicei, folosind un nou plasture.

Dacă utilizaţi mai mult Nicorette Clear decât trebuie
Supradozajul cu nicotină poate să apară dacă fumaţi și utilizaţi Nicorette Clear în același timp și/sau folosiţi alte forme de terapie de substituţie a nicotinei sau dacă aveţi o dependenţă slabă de nicotină.
Dacă utilizați mai mulți plasturi decât este recomandat, sau dacă din păcate un copil folosește sau înghite un plasture, adresați-vă imediat medicului dumneavoastră sau mergeţi la secţia de urgenţă a celui mai apropiat spital.
Dozele de nicotină, care sunt tolerate de fumătorii adulţi în timpul tratamentului pot produce simptome severe de intoxicaţie la copii şi se pot dovedi letale.
Simptomele supradozajului sunt greață, vărsături, prea multă salivă, dureri de stomac, diaree, transpiraţii, dureri de cap, amețeli, schimbări de auz și stare de slăbiciune. La doze mari, aceste simptome pot fi urmate de scăderea tensiunii arteriale, puls slab și neregulat, dificultăți de respirație, oboseală extremă, colaps circulator și convulsii.
Dacă apar oricare dintre simptomele supradozajului, opriţi utilizarea acestui medicament şi adresați-vă medicului sau farmacistului. Suprafaţa pielii unde a fost aplicat plasturele ar trebui spălată cu apă şi uscată (nu trebuie folosit săpun).
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la utilizarea acestui medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. Reacţii adverse posibile :

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Nicorette Clear poate avea aceleaşi reacţii adverse ca şi alte forme de nicotină.
Aceste reacţii adverse depind în general de doza administrată.
Efecte corelate cu renunţarea la fumat (sevraj nicotinic) Unele dintre efectele nedorite pe care le veţi resimţi atunci când vă lăsaţi de fumat pot fi simptome de sevraj determinate de scăderea aportului de nicotină.
Aceste efecte includ:
• Iritabilitate, agresivitate, nerăbdare sau frustrare
• Stare de nelinişte, agitaţie sau dificultăţi de concentrare
• Trezire în timpul nopţii sau dereglări ale somnului
• Creştere a poftei de mâncare sau creştere în greutate
• Stare de deprimare
• Impulsul de a fuma (nevoie)
• Scădere a frecvenței bătăilor inimii
• Sângerare a gingiilor sau ulceraţii la nivelul gurii
• Ameţeli sau stare de confuzie
• Tuse, dureri în gât, nas înfundat sau care curge
• Constipaţie
Dacă observaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse grave rare, nu mai luaţi Nicorette Clear plasturi şi adresaţi-vă imediat medicului (semne de angioedem):
• Umflare a feţei, a limbii sau a faringelui
• Dificultăţi la înghiţire 9
• Urticarie şi dificultăţi la respiraţie

Foarte frecvente: pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane - Mâncărime la nivelul pielii
Frecvente: pot afecta până la 1 din 10 persoane -Ameţeli, dureri de cap, urticarie, dureri de stomac, vărsături, greață, erupție trecătoare pe piele cu aspect de piele înroşită
Mai puţin frecvente: pot afecta până la 1 din 100 persoane - Vise anormale, reacţii la nivelul locului de aplicare, durere şi disconfort toracic, stare de epuizare (oboseală), stare de rău, palpitaţii, hipersensibilitate, hipertensiune arterială, creşterea frecvenței de bătăie a inimii, creşterea transpiraţiei, durere musculară, durere la nivelul mâinii sau piciorului, înroşirea pielii, furnicături, slăbiciune, senzaţie că respiraţia necesită mai mult efort decât în mod obişnuit (dispnee).
Foarte rare: pot afecta până la 1 din 10000 persoane -Bătăi ale inimii neregulate temporare  

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul
Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă McNeil AB Norrbroplatsen 2, SE-251 09 Helsingborg, Suedia
Fabricantul LTS Lohman Therapie-Systeme AG Lohmannstr. 2, Andernach, D-56626 Germania

Atentie , acesta este un medicament !  
         Va  rugam  sa  cititi  cu  atentie  si  in  intregime  prospectul  care  exista  in  cutie,  deoarece  el  poate  contine  mai  multe   informatii   decat   pe  site , informatii   importante  pentru  dvs  ! 

 


Acest produs a fost adaugat in farmacia noastra la data de 01/22/2010.
Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:
Benzi nazale pentru usurarea respiratiei si sforait Better Breat
Benzi nazale pentru usurarea respiratiei si sforait Better Breat
Stomac Sanatos capsule X 63 Fares
Stomac Sanatos capsule X 63 Fares
Himalaya Cold Relief Balm Decongestionant nazal
Himalaya Cold Relief Balm Decongestionant nazal
Dilanar Dispozitiv pentru dilatarea valvei nazale-antisforait
Dilanar Dispozitiv pentru dilatarea valvei nazale-antisforait
Plasturi nazali pentru usurarea respiratiei x 10 EasyCare
Plasturi nazali pentru usurarea respiratiei x 10 EasyCare
Himalaya Pain Balm-balsam impotriva durerilor
Himalaya Pain Balm-balsam impotriva durerilor
Alte produse din aceeasi categorie
    Descriere produs   Pret   Stoc 
 Nicorette Freshmint Spray bucofaringian antitabac  Nicorette Freshmint Spray bucofaringian antitabac 99.00LEI
   Nicorette Clear Patch 25 mg/16 ore plasturi impotriva fumatului  Vizualizati acest produs 75.00LEI
 Nicorette Clear Patch 15 mg/16 ore plasturi impotriva fumatului  Nicorette Clear Patch 15 mg/16 ore plasturi impotriva fumatului 75.00LEI
Afisez 1 pe 3 (of 6 produse) Arata toate produsele din aceesi categorie
Opinia cumparatorilor
Scrie Comentarii Fii primul care adauga un comentariu!
Cos de cumparaturi
0 produse
Contul meu
Intreaba farmacistul

comenzi prin telefon 0233742341


Recomanda unui prieten
Recomanda unui cunoscut acest produs.
Informatii producatori

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/farmstej/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 2560
Pfizer
Pfizer
Dictionar Afectiuni
Dismenoree
Sindrom dureros abdominal care preceda sau insoteste menstruatia. Poate avea cauze functio¬nate (endocrine) sau organice....[mai mult]
Toate afectiunile
Cele mai bine vandute
Nicorette Clear Patch 25 mg/16 ore plasturi impotriva fumatului