PlantExtrakt Macerat glicerinic concentrat Muguri de coacaz-negr

Pret: 35.00 LEI
Disponibilitate: in STOC
LIVRARE IMEDIATA: Posta Romana 12 lei
Curierat Rapid 15 lei
Pretul contine TVA

PlantExtrakt Macerat glicerinic concentrat de Muguri de coacaz negru

Prezentare: sticluta 15ml;

Noua gamă de gemoterapice Plantextrakt

Compozitie: solutie hidro-glicero-alcoolica(alcool etilic 96% vol. obtinut din cereale,glicerina,apa purificata),muguri proaspeti de Coacaz negru-Ribes nigrum-5%.
Concentratie alcoolica :40% vol.Valoare energetica:3.56 kcal/g.

Recomandari
Sustine si fortifica organismul in caz de alergii.
Sustine sanatatea articulatiilor si a aparatului respirator.
Sustine buna functionare a glandelor suprarenale,a mucoaselor,al aparatului respirator si osteoarticular.
Mentine sanatatea cailor genito-urinar.

Mod utilizare
Adulti si copii peste 7 ani:in general,cate 6 picaturi,de 2 ori pe zi,dimineata si la pranz,in putina apa,inainte de mese.
In caz de asociere cu alte extracte gemoterapice,in general,9 picaturi,dimineata ,in putina apa,inainte de masa.
La copii intre 2 si 7 ani :in general,cate 3 picaturi ,de 2 ori pe zi,dimineata si la pranz,in putina apa ,inainte de masa.
Durata administrarii poate varia intre 1 si 3 luni de zile.Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.
A se agita inainte de administrare!

Se împlinesc în acest an 20 de ani de când Laboratoarele Plantextrakt au lansat pe piaţa farmaceutică românească primele extracte gemoterapice.

De atunci, an de an, gama de gemoterapice – macerate glicerinice – s-a îmbogăţit cu noi produse, în încercarea de a veni în întâmpinarea dvs cu aproape toate gemoterapicele descrise în literatura de specialitate.
De asemenea, procesul tehnologic de fabricaţie a fost perfectat în vederea realizării unei extracţii cât mai complete a fitocomplexului din ţesuturile meristematice.

Pe piaţa farmaceutică internaţională există la ora actuală extracte gemoterapice în două forme farmaceutice:

  • forma clasică (raport de extracţie 1:200), notată cu MG=D1
  • forma concentrată (raport de extracţie 1:20), notată cu MG.

La această frumoasă aniversare de 20 de ani de gemoterapie în România, Plantextrakt adăugă la gama de gemoterapice clasice, în premieră, pentru piaţa noastră farmaceutică şi forma concentrată a maceratelor glicerinice.

MACERATELE GLICERINICE CONCENTRATE (MG) PLANTEXTRAKT sunt ambalate în flacoane de 15 ml cu dop cu pipetă internă de sticlă

Nu înlocuiesc forma clasică de macerate glicerinice (MG=D1), ci vor exista pe piaţă împreună cu acestea.

Posologia va fi adaptată în funcţie de tipul extractului. Astfel, pentru forma concentrată, cantitatea administrată va fi de 10 ori mai mică.

Doza recomandată, în general, pentru o administrare:

  • extracte gemoterapice (MG=D1) – 2ml la adulţi şi 1 ml la copii,
  • extracte gemoterapice concentrate (MG) – 0,2 ml – 6 picături la adulţi (corespondenţa raportată la tipul de picurător folosit la Plantextrakt) şi 0,1ml – 3 picături la copii

Forma concentrată a gemoterapicelor asigură o bună complianţă a produsului, permiţând administrarea unei cantităţi mai mici de produs (implicit şi o cantitate mai mică de alcool), putând fi preferată spre administrare copiilor, dar şi pacienţilor adulţi, persoane active, care vor putea avea la îndemână şi uşor de administrat, cantitatea de produs necesară pentru o lună de tratament.
Ca observaţie, se poate începe administrarea cu una dintre cele 2 forme de prezentare a produsului şi continua cu cealaltă, respectând diferenţa de posologie.

Prima serie de extracte gemoterapice concentrate (MG), care este pe piaţă de câteva zile, cuprinde 10 preparate:
Muguri de Brad – Abies pectinata MG, Muguri de Mesteacăn pufos – Betula pubescens MG, Muguri de Smochin – Ficus carica MG, Mlădiţe de Măslin – Olea europaea MG, Muguri de Coacăz negru – Ribes nigrum MG, Mlădiţe de Măceş – Rosa canina MG, Mlădiţe de Rozmarin – Rosmarinus officinalis MG, Mlădiţe de Zmeur – Rubus idaeus MG, Muguri de Tei argintiu – Tilia tomentosa MG, Mlădiţe de Merişor – Vaccinium vitis idaea MG.

Producator: PlantExtrakt

Acest produs a fost adaugat in farmacia noastra la data de 06/10/2014.