Farmacia online Stejara
by Stejara - Preparate in farmacie! Oferte cu livrare gratuita Oferte cu stoc-limitat Cutia cu surprize
Categorii
Producatori
Greutate Ideala
Calculator Greutate Ideala
Noutati in Farmacie


ESI Le dieci erbe Laxativ x 40 tablete


ESI Le dieci er

24.00LEI
Informatii
Plata Online & Trust
Sigla PlatiOnline.ro
PlatiOnline
PlatiOnline
Sigla Gpec Magazin de Incredere

Magazin Realizat de Shopfit Online

Farmacie online » Mama si copilul » Suplimente specifice micuti » Raceala/gripa/dureri sugari/copi » Pentru tuse sugari si copii » Biofarm Bioflu Plus Junior raceala si tuse sirop (de noapte)


Biofarm Bioflu Plus Junior raceala si tuse sirop (de noapte)

Biofarm Bioflu Plus Junior raceala si tuse sirop (de noapte)

Pret

: 10.00LEI
Disponibilitate Disponibilitate: nu este in STOC
Disponibilitate LIVRARE IMEDIATA: Posta Romana 12 lei
Curierat Rapid 15 lei

TVA Pretul contine TVA
Transport gratuit la achizitionarea unui cadou

Biofarm Bioflu Plus Junior Sirop (de noapte)
-pentru copii peste 6 ani -

Prezentare:flacon 100ml;

Compozitie:substantele active sunt  : paracetamol,clorhidrat de pseudoefedrina,bromhidrat de dextrometorfan si maleat de clorfeniramina.
5 ml sirop contin paracetamol 160 mg,bromhidrat de dextrometorfan anhidru 7.5mg,clorhidrat de pseudoefedrina 15mg si maleat de clorfeniramina 1mg.

Celelalte componente sunt:polietilenglicol 400,glicerol,povidona K30,zahar(1750 mg),benzoat de sodiu,sorbat de potasiu,acid citric monohidrat,citrat de sodiu dihidrat,acesulfam de potasiu,vanilina,aroma de cirese,amarant(E123),apa  purificata.

Bioflu Plus Junior sirop este o combinaţie de medicamente utilizate pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive şi febrei asociate afecţiunilor tractului respirator (de exemplu sinuzite, rinite, faringite, bronşite).

Nu utilizaţi Bioflu Plus Junior sirop

 • dacă copilul dumneavoastră este alergic (hipersensibil) la paracetamol, clorhidrat de pseudoefedrină, bromhidrat de dextrometorfan anhidru, maleat de clorfeniramină sau la oricare dintre celelalte componente ale Bioflu Plus Junior sirop;
 • dacă copilul dumneavoastră are hipertensiune arterială severă sau necontrolată prin tratament sau tulburări de ritm cardiac;
 • dacă copilul dumneavoastră a avut în trecut un accident vascular cerebral;
 • dacă copilul dumneavoastră are astm bronşic, tuşeşte şi expectorează;
 • dacă copilul dumneavoastră are insuficienţă respiratorie;
 • dacă copilul dumneavoastră are insuficienţă hepatocelulară;
 • dacă copilul dumneavoastră are insuficienţă renală severă;
 • dacă copilul dumneavoastră are diabet zaharat;
 • dacă copilul dumneavoastră are hipertiroidie;
 • dacă copilul dumneavoastră are glaucom cu unghi închis;
 • dacă copilul dumneavoastră are sau a avut epilepsie sau convulsii;
 • dacă copilul dumneavoastră are obstrucţie piloro-duodenală;
 • dacă copilul dumneavoastră are deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenază;
 • dacă copilul dumneavoastră are vârsta sub 6 ani.

Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Bioflu Plus Junior sirop

Tusea productivă este o componentă fundamentală a mecanismului de apărare bronhopulmonară şi, ca urmare, nu trebuie suprimată. Nu se recomandă asocierea unui expectorant sau mucolitic cu un antitusiv. Înainte de prescrierea unui antitusiv, trebuie identificate cazurile în care tusea necesită tratament etiologic adecvat, în special astmul bronşic, bronşiectazia, obstrucţia bronşică, insuficienţa ventriculară stângă de cauze cunoscute, embolia pulmonară, tusea de origine cardiacă, cancerul şi afecţiunile endobronşice.

Datorită pseudoefedrinei din compoziţia sa, Bioflu Plus Junior sirop trebuie utilizat cu precauţie la pacienţii care suferă de hipertensiune arterială uşoară sau moderată. Similar altor simpatomimetice, pseudoefedrina trebuie utilizată cu precauţie la pacienţii cu afecţiuni cardiace, tensiune intraoculară crescută, obstrucţie piloroduodenală.

Administrarea trebuie făcută cu precauţie în cazul afectării renale uşoare sau moderate (în special în cazul asocierii cu afecţiuni cardiovasculare).

Este necesară prudenţă în cazul pacienţilor trataţi simultan cu antidepresive triciclice, unii ISRS (inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei) şi medicamente cu efecte supresive asupra activităţii SNC.

Nu se va utiliza în asociere cu alte medicamente care conţin paracetamol.

Se impun precauţii în caz de alcoolism şi afecţiuni hepatice, incluzând hepatită virală (creşte riscul hepatotoxicităţii).

În plus, datorită prezenţei dextrometorfanului şi clorfeniraminei nu se recomandă administrarea concomitentă a medicamentului cu medicamente care conţin alcool etilic.

In cazul în care simptomele nu se remit după administrarea de doze uzuale, nu se creşte doza, ci se recomandă reevaluarea situaţiei clinice. Nu se administrează mai mult de 5 zile fără recomandarea medicului.

Utilizarea altor medicamente

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă copilul dumneavoastră ia sau a luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.

Pentru a evita supradozajul, nu se va asocia cu alte medicamente care conţin paracetamol. Medicamentele inductoare enzimatice şi cele hepatotoxice cresc riscul afectării hepatice la doze mari sau în tratamentul de lungă durată cu paracetamol.

Absorbţia paracetamolului este accelerată de metoclopramidă şi domperidonă.

Colestiramina reduce absorbţia paracetamolului, dacă se administrează în prima oră de la ingestia de paracetamol.

Tratamentul cronic cu barbiturice sau primidonă reduce efectul paracetamolului.

Dozele mari de paracetamol cresc efectul anticoagulantelor cumarinice probabil prin reducerea sintezei

hepatice de profactori ai coagulării. În cazul administrării unor doze zilnice mai mari de

2000 mg paracetamol, pe perioade mai lungi de o săptămână este necesară monitorizarea timpului de protrombină. Acest lucru nu este necesar în cazul tratamentului ocazional.

Asocierea paracetamolului cu salicilaţi sau antiinflamatoare nesteroidiene pe termen lung şi la doze mari creşte riscul de apariţie a afectării renale. Asocierea paracetamol-salicilaţi trebuie administrată pe termen scurt; diflunisalul creşte cu 50% concentraţia plasmatică a paracetamolului şi măreşte astfel riscul hepatotoxicităţii acestuia.

Datorită conţinutului în paracetamol, pot să apară valori fals scăzute ale glicemiei determinate prin metode oxidative sau o creştere falsă a valorilor serice ale acidului uric determinat prin metoda acidului fosfotungstic. Creşterile timpului de protrombină şi ale valorilor serice ale bilirubinei, lactatdehidrogenazei şi transaminazelor serice evidenţiază afectarea toxică hepatică şi apar, în special la doze mai mari de 8 g pe zi sau administrarea pe termen lung a unor doze de paracetamol mai mari de 3-5 g pe zi.

Administrarea de bromhidrat de dextrometorfan cu deprimante ale activităţii sistemului nervos central, cum sunt antidepresive sedative, antihistaminice H1 sedative, clonidină şi compuşi înrudiţi, neuroleptice, anxiolitice şi hipnotice (altele decât benzodiazepinele) conduc la potenţarea efectului deprimant nervos central.

De asemenea, alcoolul etilic potenţează efectul sedativ al antitusivelor centrale; în timpul tratamentului cu dextrometorfan se recomandă evitarea medicamentelor care conţin alcool etilic.

Clorhidratul de pseudoefedrină poate suprima parţial acţiunea hipotensivă a medicamentelor care interferează cu acţiunea simpatomimetică: guanetidină, metildopa, blocante a- şi p- adrenergice. Pseudoefedrina poate creşte riscul de apariţie a aritmiilor la pacienţii care primesc glicozide digitalice, chinidină sau antidepresive triciclice.

Administrarea concomitentă a Bioflu Plus Junior sirop cu antidepresive triciclice poate induce hipertensiune arterială, aritmie şi tahicardie sau poate potenţa manifestările activităţii anticolinergice (pericol de apariţie a ocluziilor intestinale, retenţie urinară, glaucom). Dacă este necesară utilizarea acestei asocieri de medicamente, se recomandă reducerea dozei de antidepresive şi monitorizarea atentă a stării clinice a pacientului.

Administrarea concomitentă a Bioflu Plus Junior sirop cu fluoxetină poate duce la potenţarea reacţiilor adverse ale dextrometorfanului (ameţeli, hiper-reactivitate) şi/sau a manifestărilor potenţiale ale toxicităţii (greaţă, vărsături, înceţoşarea vederii, halucinaţii vizuale şi auditive).

Se recomandă prudenţă în cazul asocierii de clorfeniramină cu:

 • deprimante ale sistemului nervos central (antidepresive sedative, hipnotice, neuroleptice, anxiolitice): asocierea cu clorfeniramină creşte riscul de deprimare nervos centrală;
 • atropină şi alte anticolinergice (antidepresive triciclice, antispastice neurotrope, disopiramidă, neuroleptice fenotiazinice) potenţează efectele de tip parasimpatolitic (constipaţie, retenţie urinară, xerostomie) prin efect aditiv cu clorfeniramina.

În timpul tratamentului cu clorfeniramină, trebuie evitată utilizarea medicamentelor care conţin alcool etilic, deoarece alcoolul etilic creşte efectul sedativ al clorfeniraminei.

Utilizarea Bioflu Plus Junior sirop cu alimente şi băuturi

Se va evita consumul de ceai negru şi băuturi energizante.

Cum să utilizaţi Bioflu Plus Junior sirop

Copii cu vârsta între 6 şi 12 ani: 10 ml la fiecare 6 ore (nu se va depăşi doza totală de 40 ml în 24 ore).
Nu se recomandă utilizarea Bioflu Plus Junior sirop la copiii cu vârsta mai mică de 6 ani.
Durata tratamentului trebuie să fie scurtă (maxim 5 zile).

Atentie , acesta este un medicament !  
         Va  rugam  sa  cititi  cu  atentie  si  in  intregime  prospectul  care  exista  in  cutie,  deoarece  el  poate  contine  mai  multe   informatii   decat   pe  site , informatii   importante  pentru  dvs  ! 

Producator:Biofarm 


Acest produs a fost adaugat in farmacia noastra la data de 10/22/2015.
Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:
Capsio Nas Infundat
Capsio Nas Infundat
Parapharm Garlicaps -capsule cu extract de usturoi
Parapharm Garlicaps -capsule cu extract de usturoi
Redoxon Inmuno4 x 14 plicuri
Redoxon Inmuno4 x 14 plicuri
Septolete
Septolete
Alevia Memorie si concentrare pentru copii comprimate
Alevia Memorie si concentrare pentru copii comprimate
Capsio Raceala&Gripa Spray nazal
Capsio Raceala&Gripa Spray nazal
Alte produse din aceeasi categorie
    Descriere produs   Pret   Stoc 
 Minunino Tuse uscata Sirop cu lichen de piatra 100 ml  Minunino Tuse uscata Sirop cu lichen de piatra 100 ml 25.00LEI
 Minunino Tuse si expectoratie Sirop aroma coacaze 100ml  Minunino Tuse si expectoratie Sirop aroma coacaze 100ml 25.00LEI
 Minunino Tuse si expectoratie Sirop aroma mure 100ml  Minunino Tuse si expectoratie Sirop aroma mure 100ml 25.00LEI
Afisez 1 pe 3 (of 40 produse) Arata toate produsele din aceesi categorie
Opinia cumparatorilor
Scrie Comentarii Fii primul care adauga un comentariu!
Cos de cumparaturi
0 produse
Contul meu
Intreaba farmacistul

comenzi prin telefon 0233742341


Recomanda unui prieten
Recomanda unui cunoscut acest produs.
Informatii producatori

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/farmstej/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 2560
Biofarm - Romania
Biofarm - Romania
Dictionar Afectiuni
Eritrocit
Celula anucleata a sangelui (la om si vertebratele superioare), de culoare roz-rosie....[mai mult]
Toate afectiunile
Cele mai bine vandute
Biofarm Bioflu Plus Junior raceala si tuse sirop (de noapte)