Farmacia online Stejara
by Stejara - Preparate in farmacie! Oferte cu stoc-limitat Cutia cu surprize
Categorii
Producatori
Greutate Ideala
Calculator Greutate Ideala
Noutati in Farmacie


Infant Uno Unilox Baby Sirop


Infant Uno Unil

39.00LEI
Informatii
Plata Online & Trust
Sigla Gpec Magazin de Incredere

Magazin Realizat de Shopfit Online

Farmacie online » Medicamente » Medic.OTC contra fumat » Nicorette Freshfruit guma de mestecat impotriva fumatului 2 mg


Nicorette Freshfruit guma de mestecat impotriva fumatului 2 mg

Nicorette Freshfruit guma de mestecat impotriva fumatului 2 mg

Pret

: 45.00LEI


Disponibilitate Disponibilitate: in STOC
Disponibilitate LIVRARE IMEDIATA: Posta Romana 12 lei
Curierat Rapid 15 lei

TVA Pretul contine TVA

Nicorette Freshfruit 2 mg gumă medicamentoasă masticabilă

Prezentare : cutia  2 blistere X 15 gume medicamentoase masticabile ,  de culoare albă până la aproape albă, aromă de fructe, formă pătrată, dimensiuni 15x15x6 mm.  

Compozitie : Substanţa activă este nicotina.
- Celelalte componente sunt: nucleu- bază de gumă, xilitol, ulei de mentă, carbonat de sodiu anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, acesulfam potasic, levomentol, oxid de magneziu uşor; film: Tutti-frutti QL84441, hipromeloză, sucraloză, polisorbat 80, strat de filmare exterior – xilitol, Acacia, dioxid de titan, ceară carnauba, Tutti-frutti QL84441. 

 1. Ce este Nicorette Freshfruit şi pentru ce se utilizează

Nicorette Freshfruit este folosit în tratamentul dependenţei de nicotină prin satisfacerea cererii exagerate de nicotină şi a simptomelor de întrerupere apărute în urma renunţării la fumat:
- vindecarea dependenţei de fumat pentru fumătorii care vor să se lase de fumat;
- a ajuta fumătorii pentru abstinenţă temporară în perioadele în care consumul ţigărilor este imposibil sau nu este de dorit;
- a ajuta reducerea consumului de ţigări la fumătorii care nu pot sau nu doresc să se lase de fumat.

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Nicorette Freshfruit Nu utilizaţi Nicorette Freshfruit:
- dacă sunteţi alergic la nicotină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament
- dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi - dacă nu fumaţi Atenţionări şi precauţii Înaintea tratamentului cu Nicorette Freshfruit, spuneţi medicului sau farmacistului dacă:
2 - aţi suferit recent un eveniment cardiovascular major cum ar fi infarct miocardic sau accident vascular cerebral;
- aveţi indigestie permanentă sau dureri în piept; - aţi suferit de hipertensiune arterială necontrolată;
- suferiţi de ulcer la nivelul stomacului; - aveţi glanda tiroidă hiperactivă;
- suferiţi de diabet care este tratat cu insulină (este posibil să aveţi nevoie de o doză mai mică de insulină care urmare a renunţării la fumat);
- aveţi o tumoare la nivelul glandei suprarenale (feocromocitom–medicul va trebui să vă spună);
- suferiţi de boli grave de rinichi sau de boli de gravitate medie sau mare de ficat; - aveţi vârsta sub 18 ani.

Guma medicamentoasă masticabilă poate rămâne prinsă în dentiţia artificială, foarte rar existând posibilitatea deteriorării acesteia. Fumatul este mai periculos decât utilizarea Nicorette Freshfruit gumă medicamentoasă masticabilă.
Nicorette Freshfruit împreună cu alte medicamente Fumatul poate modifica modul în care organismul dumneavoastră răspunde la tratamentul cu unele medicamente.

  Ca urmare, când vă lăsaţi de fumat (cu sau fără ajutorul terapiei de substituţie nicotinică), este posibil ca dozajul medicamentelor pe care le folosiţi să fie modificat.
Unele medicamente, atunci când sunt luate în acelaşi timp cu Nicorette Freshfruit, pot influenţa modul în care Nicorette Freshfruit acţionează, sau Nicorette Freshfruit poate influenţa modul în care aceste medicamente acţionează.

Spuneţi medicului dacă sunteţi în tratament cu oricare dintre medicamentele următoare: - teofilină; - tacrină; - clozapină; - insulină; - imipramină; - olanzapină; - ropinirol; - clonipramină; - fluvoxamină; - flecainidă; - pentazocină.

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală. Renunţarea la fumat poate necesita modificarea dozelor medicamentelor folosite.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea :

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Femeilor gravide şi celor care alăptează li se recomandă să utilizeze Nicorette Freshfruit gumă medicamentoasă masticabilă numai după consultarea medicului.
Fumatul poate afecta fetusul sau sugarul şi trebuie redus complet.
Chiar şi în doze terapeutice, nicotina ajunge în laptele matern în cantităţi suficiente pentru a prezenta un risc de afectare a sugarului.
De aceea, folosirea de Nicorette Freshfruit gumă medicamentoasă masticabilă trebuie evitată în timpul alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor
Nicorette Freshfruit gumă medicamentoasă masticabilă nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Nicorette Freshfruit conţine xilitol care poate avea un efect laxativ uşor la peste 10 g.

Conţinutul caloric este de 2,4 kcal/g xilitol.
S-a demonstrat că gumele medicamentoase masticabile cu nicotină, ajută la controlul creşterii în greutate în timpul renunţării la fumat, dacă se respectă dozajul recomandat.
3 Guma medicamentoasă masticabilă conţine unele componente care sunt recunoscute ca având proprietăţi de îndepărtare a tartrului dentar. Studiile clinice au demonstrat că gumele medicamentoase masticabile ajută la îmbunătăţirea albirii dinţilor.

3. Cum să utilizaţi Nicorette Freshfruit

Utilizarea la copii şi adolescenţi

Acest medicament nu este recomandat pentru utilizare la copii şi adolescenţi sub 18 ani.
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul.
Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Care concentraţie de Nicorette Freshfruit gumă medicamentoasă masticabilă este recomandabil să folosiţi:
- Nicorette Freshfruit 2 mg gumă medicamentoasă masticabilă dacă fumaţi mai puţin de 20 de ţigări pe zi sau fumaţi în mai puţin de 30 minute din momentul în care vă treziţi din somn;
- Nicorette Freshfruit 4 mg gumă medicamentoasă masticabilă dacă fumaţi mai mult de 20 de ţigări pe zi sau dacă nu aţi reuşit să vă lăsaţi de fumat folosind Nicorette Freshfruit 2 mg.
Nu depăşiţi doza maximă.

Cum se utilizează Nicorette Freshfruit

Mestecaţi o pastilă de gumă medicamentoasă masticabilă când simţiţi nevoia de a fuma.
Mestecatul gumei are rolul de a elibera nicotina, care va fi absorbită în cavitatea bucală.
Nicotina înghiţită cu salivă nu este benefică iar în cantitate mare poate irita gâtul sau stomacul provocând sughiţ. Pentru a evita acest lucru, mestecaţi încet până când apare o senzaţie de gust puternic apoi se întrerupe mestecatul.
În acest caz, se împinge gumă cu limba lângă obraz şi se ţine acolo până senzaţia dispare. Ciclul mestecat/întrerupt din mestecat se va repeta timp de 30 minute.
Când guma de mestecat şi-a pierdut senzaţia mentolată, vă rugăm să depozitaţi guma folosită în cavitatea din blister.

Câte pastile de Nicorette Freshfruit se pot utiliza şi pentru cât timp?
Utilizaţi câte o pastilă pe rând. Reduceţi complet fumatul pentru a vă asigura reuşita deplină a tratamentului.
Numărul de pastile pe care puteţi să le folosiţi zilnic depinde de cererea de nicotină pe care o simţiţi, dar doza medie este de 8–12 pastile zilnice.
Nu depăşiţi 24 pastile zilnic. Această doză va fi folosită pe o perioadă de până la 3 luni, timp în care dumneavoastră ar trebui să vă pierdeţi obiceiurile legate de fumat.
În general, folosirea acestui tip de tratament peste 12 luni nu este recomandabilă.
Unii fumători, totuşi, au nevoie de un tratament de o durată prelungită pentru a evita reluarea fumatului.
Ţineţi la îndemână gumă medicamentoasă masticabilă dacă apare necesitatea satisfacerii cererii de nicotină.

Dacă utilizaţi mai mult Nicorette Freshfruit decât trebuie
Absorbţia excesivă de nicotină din substituenţi de nicotină şi/sau în urma fumatului poate duce la simptome asemănătoare unui supradozaj. Riscul intoxicării prin înghiţirea gumei este foarte scăzut, deoarece absorbţia nicotinei din gumă nemestecată este scăzută şi incompletă. Simptomele sunt aceleaşi cu cele ale intoxicării acute cu nicotină: greaţă, salivaţie, dureri abdominale, diaree, transpiraţie, dureri de cap, ameţeli, tulburări de auz, oboseală pronunţată.
Dacă aţi utilizat mai multe pastile sau un copil a mestecat sau înghiţit o pastilă de gumă medicamentoasă masticabilă, vă rugăm anunţaţi imediat medicul dumneavoastră sau adresaţi-vă imediat celui mai apropiat spital, luând cu dumneavoastră şi cutia medicamentului.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Nicorette Freshfruit gumă medicamentoasă masticabilă poate cauza reacţii adverse similare celor pe care le provoacă nicotina absorbită pe alte căi.
Aceste reacţii adverse sunt dependente de doza administrată. Cele mai frecvente reacţii adverse au fost raportate de pacienţi în primele 3–4 săptămâni de la iniţierea tratamentului.
Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane): dureri de cap, discomfort gastro-intestinal, sughiţ, greaţă, dureri la nivelul cavităţii bucale sau de gât, dureri ale musculaturii maxilare,
Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane): ameţeli, vărsături, Mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane): palpitaţii, roşeaţă a pielii, urticarie.
Rare (pot afecta până la 1 din 1000 persoane): reacţii alergice inclusiv angioedem.
Foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane): fibrilaţie atrială reversibilă.
Alte simptome cum ar fi ameţelile, durerile de cap sau insomnia pot reprezenta simptome de sevraj ale renunţării la fumat. Este posibilă apariţia de afte după renunţarea completă la fumat. Relaţia cauză–efect nu a fost determinată până în prezent.
Guma poate rămâne prinsă în dentiţia artificială, foarte rar existând posibilitatea deteriorării acesteia.

Raportarea reacţiilor adverse :

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. 5. Cum se păstrează Nicorette Freshfruit Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.


A se păstra la temperaturi sub 25ºC, în ambalajul original, pentru a fi protejat de lumină.
Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

Atentie , acesta este un medicament !  
         Va  rugam  sa  cititi  cu  atentie  si  in  intregime  prospectul  care  exista  in  cutie,  deoarece  el  poate  contine  mai  multe   informatii   decat   pe  site , informatii   importante  pentru  dvs  ! 

 


Acest produs a fost adaugat in farmacia noastra la data de 09/29/2008.
Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:
Esberitox N 60 tablete
Esberitox N 60 tablete
Fiterman Parfum Tendre Folie Rose and Fresh Scents
Fiterman Parfum Tendre Folie Rose and Fresh Scents
Lab.Remedia Aquamin comprimate
Lab.Remedia Aquamin comprimate
Aspacardio Mix Omega3 + Q10  capsule Oferta 2 cutii
Aspacardio Mix Omega3 + Q10 capsule Oferta 2 cutii
Enterol plicuri 250 mg
Enterol plicuri 250 mg
Stieprox Sampon Dermatocosmetic 100 ml
Stieprox Sampon Dermatocosmetic 100 ml
Alte produse din aceeasi categorie
    Descriere produs   Pret   Stoc 
 Nicorette Freshmint Spray bucofaringian antitabac  Nicorette Freshmint Spray bucofaringian antitabac 99.00LEI
 Nicorette Clear Patch 25 mg/16 ore plasturi impotriva fumatului  Nicorette Clear Patch 25 mg/16 ore plasturi impotriva fumatului 75.00LEI
 Nicorette Clear Patch 15 mg/16 ore plasturi impotriva fumatului  Nicorette Clear Patch 15 mg/16 ore plasturi impotriva fumatului 75.00LEI
Afisez 1 pe 3 (of 6 produse) Arata toate produsele din aceesi categorie
Opinia cumparatorilor
Scrie Comentarii Fii primul care adauga un comentariu!
Cos de cumparaturi
0 produse
Contul meu
Intreaba farmacistul

comenzi prin telefon 0233742341


Recomanda unui prieten
Recomanda unui cunoscut acest produs.
Informatii producatori

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/farmstej/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 2560
Pfizer
Pfizer
Dictionar Afectiuni
hipercalcemie
Cresterea concentratiei de calciu din sange peste 5,2 mEq/l sau 2,6 mmol/l. Hipercalcemia se constata in bolile ce provoaca "osteoliza (in afara *bolii Paget) si in absorbtia crescuta de calciu, indeosebi in hipervitaminoza D. Hipercalcemia se manifesta printr-un sindrom clinic: anorexie, paloare, slabire, astenie, vomismente si, uneori, diabet insipid. Hipercalcemia idiop...[mai mult]
Toate afectiunile
Cele mai bine vandute
Nicorette Freshfruit guma de mestecat impotriva fumatului 2 mg